Sveiki :] taigi, nelabai mėgstu kurti tokias temas, bet tipo man dabar nėr ką veikt
Tai vat, visų pirma norėčiau paminėti, kaip skaityti mano nick'ą -
laila, nes daugelis jį ir skaito lyla
Taigi, tikras mano vardas yra Dominyka, gyvenu Vilniuj, paskutinę vasaros dieną švęsiu savo 15 gimtadienį ir kitą dieną žygiuosiu į 9 klasę.
Žiauriai patinka fotošopint (dėl to ir esu čia), bet dabar šiek tiek išsisėmiau, be to, reiktų kiek labiau tobulintis ir stumtis į priekį.
Be fotošopinimo, man labailabailabailabai belekaip patinka keliaut (ypač į šiltus kraštus), klausyt muzikos, gamint valgyt (bet čia tik tais atvejais, kai gaminu ką nors skanaus), popomundint, žiūrėt serialus (ne muilo operas), atostogaut, žiūrėt futbolą.
Mėgstamiausios grupės - Paramore, Muse, Oasis, Arctic Monkeys, Klaxons, Kaiser Chiefs, Kasabian, Jimmy Eat World, New Found Glory ir t.t.t.t.
Ką čia dar.. Na, turiu sesę vyresnę, bet jau kuris laikas gyvenam atskirai, turiu juodą katiną Franko (sesė sugalvojo vardą
), mmm..
Norėčiau gyvent kur nors Prancūzijoj/Ispanijoj/Italijoj - vienžo, Europoj, bet ten, kur šilta.
Svajoju būt poliglote, t.y. mokėt daug kalbų. Dabar kalbu lietuviškai, angliškai, ispaniškai, prancūziškai (na, čia dar nelabai) ir lyg planuoju mokytis italų.
Net nežinau ką daugiau papasakot, tai jeigu kas domina - klauskit