| Žiūrimos laidos. | |
|
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Nuo stogo. Moderatorė
Pranešimų skaičius : 89 Age : 31 Miestas : Panevėžys. Registration date : 2008-03-15
| Temos pavadinimas: Žiūrimos laidos. Št. 03 22, 2008 10:20 am | |
| Kokias laidas žiūrite dažniausiai? Ar išvis žiūrit? Kodėl jums jos patinka? (; | |
|
| |
Springtime Administratorė
Pranešimų skaičius : 104 Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Žiūrimos laidos. Št. 03 22, 2008 10:46 am | |
| Nepaaiškinami Faktai - šiek tiek patinka mistika, todėl žiūriu. Ir šiaip kartais ten daro tokius keistus bandymus, sumąstau pati tokius atlikti ir pažiūrėti ar tai tikrai tiesa. Anksčiau žiūrėdavau "Nomeda", gaila neberodo. Tikrai labai patiko. Na, o šiaip prie TV nedažnai prisėdu. | |
|
| |
Nuo stogo. Moderatorė
Pranešimų skaičius : 89 Age : 31 Miestas : Panevėžys. Registration date : 2008-03-15
| Temos pavadinimas: Re: Žiūrimos laidos. Št. 03 22, 2008 10:51 am | |
| Naa, televizorių aš žiūriu labai retai, o kai žiūriu toli gražu ne laidas. 8-) Patinka Baimės Faktorius, bet ir tai netaikau jį įsijungti, nebent netyčia atrandu. Kartais, kai ryškiai neturiu ką veikti, žiūriu laidas apie keliones ar emigrantus. Šiaip, labiausiai nemėgstu tų publicistinių ir typo detektyvinių laidų. Ten tai be ryšio. | |
|
| |
Cissy. Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 38 Age : 30 Miestas : Vilnius_* Registration date : 2008-03-21
| Temos pavadinimas: Re: Žiūrimos laidos. Sk. 03 23, 2008 4:14 am | |
| Nežiūriu beveik nieko juokių laidų ;DD. Kadangi esu susigadinus akis stengiuos prie TV beveik nebūt, PC geriau ;D. O jei jau žiūriu... Atsimenu vasarą žiūrėjau 'next' xDD. Dabar kartais Le Broniaus šou, nu toks š., malimas, proto bukinimas, bet man patinka ;D. Ir tuos vaiduoklius antradieniais, per lnk [pav. neatsimenu ;D]. Nu man juokinga xDD. Bet ir tai, retai tas laidas žiūriu ;>. - Citata :
- Šiaip, labiausiai nemėgstu tų publicistinių ir typo detektyvinių laidų. Ten tai be ryšio.
Me too. Ir ypač TV Detektyvų ;DDD. | |
|
| |
Fuzzy Moderatorė
Pranešimų skaičius : 36 Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Žiūrimos laidos. Sk. 03 23, 2008 4:17 am | |
| Retai prisėdu prie TV. Nebent kai rodo įdomius filmus. ;D Šiaip seniau žiūrėdavau Nepaaiškinami faktai. ;D | |
|
| |
Paula Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 35 Age : 31 Miestas : Alytus Registration date : 2008-03-17
| Temos pavadinimas: Re: Žiūrimos laidos. Sk. 04 06, 2008 6:21 am | |
| vienintelė laida,kurią žiūrau tai baimės faktorius. aj,ir dar nuo iki,todėl,kad man labai patinka vienas žurnalistas [: dievinu,tą žurnalistų komandą. | |
|
| |
----- Pažengęs
Pranešimų skaičius : 51 Registration date : 2008-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Žiūrimos laidos. Sk. 06 22, 2008 7:40 am | |
| laidos? kartias - nuo...iki... žinios ir dviračio šou | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Žiūrimos laidos. | |
| |
|