|
| Nuo stogo. | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Nuo stogo. Moderatorė
Pranešimų skaičius : 89 Age : 31 Miestas : Panevėžys. Registration date : 2008-03-15
| Temos pavadinimas: Nuo stogo. Pir. 03 17, 2008 6:19 am | |
| Sveiki gyvi, mielieji kūrėjai.
Esu Ineta, ir tokia jau beveik penkioliką metų. Taip labai labai beveik. Gimusi ir augusi Panevėžyje, bet tikiu jog čia praleisiu ne visą gyvenimą. Mieliau jau Paryžiuje ar Helsinkyje. Cholerikė - tokia labai gryna. Avinas, toks labai grynas. Kartais nusišnekanti, pagiežinga, savanaudė, savigarba, užgaunanti, pasišlykštėjusi ir visokia kokia kitokia, bet šiaip gana protinga. Esu gana užimtas žmogus, bet visada randu laiko man mieliems dalykams, tai pavyzdžiui muzikai, blog'ui, draugams, arbatai, knygoms, kūrybai. Jeigu jo nėra dieną - tam tinka ir naktis. Todėl esu nepataisoma miegalė, mieganti pusę dienos. Tik kas keisčiausia, aš ilgai miegoti nemėgstu, bet manęs visai neveikia žadintuvai. Mano mėgstamiausieji yra MUSE, The Cure ir The Offspring. Nors kartais trumpam įsijungiu patikusių filmų soundtrack. Bet tai dažniausiai labai trumpam. Turiu dvi geriausias drauges, kurias be galo myliu. Eglė mano draugė jau nuo vaikystės, nuostabiai protinga ir pavaranti asmenybė. O su Paule susipažinau internete jau prieš pusantrų metų. Nuostabelybės. O kiti tik pažįstami, kuriuos kartais vadinu draugais, nes žodis pažįstamas skamba per daug šaltai. Prie arbatos puodelio dažnai praleidžiu puikias akimirkas su draugėmis. Be to, arbatą geriu labai dažnai ir kai esu viena. Kartais gaunasi taip, kad puodelis liejasi po puodelio. Net ir tas puslitrinis. Knygas skaitau dažnai, bet ne taip dažnai kaip norėčiau. Tada kai turiu laiko skaityti tingiu, o tada kai jis yra - tingiu. Tai taip gana sumautai viskas gunasi. Niekada nemokėjai išrinkti geriausių knygų top, bet ir nebebandau. Nors J. Irvingas ir jo kūryba man begalo patinka. Ir labai pykstu jeigu netyčia manęs neatpažinusi bibliotininkė pradeda siūlyti knygas iš serijos šaunios mergaitėms - šaunios knygos. Tada aš taip kartais pykstu to neparodydama. O blog'as tai yra puikiausias dalykas internete, nes ten yra daug manęs ir mano aplinkos. Tai netgi elniškai patrauklus virtualus dalykas. Rašau jau nuo 2007 metų vasario, tad neseniai šventė gimtadienį. Kalbant apie kūrybą, dėl kurios aš čia ir atėjau, tai aš piešiu. Be to, prieš kelerius metus naudojau programą gimp, paskui jis man kaip reikalas užkniso ir jau pusė metų kaip naudoju photoshop. Kuriu avus ir blendus, na ir šiaip, kas užeina. Anskčiau darydavau su mėgstamais aktoriais, o dabar perdarau paprastas nuotraukas. Pastaruoju metu tai darau retai, bet vistiek darau. Paskaui pamatysite ir jūs. x) O kas dar? Jau nebežinau, bet jaučiu ir pati tingėčiau viską skaityti, tad nekaltinu. Bet jeigu netyčia atsitiktų priešingai, žinokitės, mėgstu klausimus. x)
Su šypt, In. | |
| | | Paula Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 35 Age : 31 Miestas : Alytus Registration date : 2008-03-17
| Temos pavadinimas: Re: Nuo stogo. Pir. 03 17, 2008 6:57 am | |
| na,išėjo atvirkščiai ir aš perskaičiau ką gi tu parašei apie save {: tai gi,nemanau,ar užduosiu tau klausyma;D tiek prirašius nelabai kas daugiau ir yra paklaust;p malonu,kad yra žmonių,kuriems patinka arbata;p | |
| | | Nuo stogo. Moderatorė
Pranešimų skaičius : 89 Age : 31 Miestas : Panevėžys. Registration date : 2008-03-15
| Temos pavadinimas: Re: Nuo stogo. Pir. 03 17, 2008 7:00 am | |
| Bet man atrodo, kad jau geriau parašyti daug nei, kad du sakinius nu ir typo žmonės, domėkitės manim. Nors iš kitos pusės, ne visi mėgsta rašyti. Užtat labai malonu, kad perskaitei. x) | |
| | | Paula Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 35 Age : 31 Miestas : Alytus Registration date : 2008-03-17
| Temos pavadinimas: Re: Nuo stogo. Pir. 03 17, 2008 7:18 am | |
| aišku,juk įdomu skaityt apie kitą žmogų {: | |
| | | Springtime Administratorė
Pranešimų skaičius : 104 Registration date : 2008-03-06
| Temos pavadinimas: Re: Nuo stogo. Pir. 03 17, 2008 3:25 pm | |
| | |
| | | Kamilė. Pradedantysis
Pranešimų skaičius : 11 Registration date : 2008-06-11
| Temos pavadinimas: Re: Nuo stogo. Tr. 06 11, 2008 8:52 am | |
| | |
| | | ----- Pažengęs
Pranešimų skaičius : 51 Registration date : 2008-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Nuo stogo. Sk. 06 22, 2008 7:23 am | |
| diiiieve,tu nežinau,kažkokia tobulybė, kurių ne taip jau ir daug. turim begalė panašių dalykų,ypač dėl arbatos. mėgstu tavo aprašymą {{: | |
| Temos pavadinimas: Re: Nuo stogo. Antr. 06 24, 2008 6:11 am | |
| Kamile, malonu. aše, džiugu skaityti tokius žodžius, bet dėl tobulybės nesutiksiu. {: | |
| | | ----- Pažengęs
Pranešimų skaičius : 51 Registration date : 2008-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Nuo stogo. Št. 06 28, 2008 4:40 am | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Nuo stogo. Kv. 07 17, 2008 5:52 pm | |
| spookere@gmail.comir tik norėjau pasakyti, aš čia nebesilankysiu, tad darykit ką norit, blokuokit, trinkit. Nors prašymas tikrai yra, trinkit mano temas, ačiū. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Nuo stogo. | |
| |
| | | | Nuo stogo. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |